IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Cum livram?

Stimati clienti, ca urmare a situatiei curente din tara si strainatate si in urma masurilor preventive luate de tări ca Italia, Germania, Austria, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, România de a împiedica răspândirea virusului gripal COVID-19, la punctele de frontieră se înregistrează timpi mari de tranzit, fapt ce ar putea duce la întârzieri ale camioanelor ce vin cu marfă in Romania. Impreună cu transportatorii, se urmărește îndeaproape timpul de tranzit al camioanelor iar dacă apar întârzieri semnificative, vă vom anunța.
 
Facem eforturi sustinute, atat noi cat si firmele de curierat, pentru ca intarzierile cu livrarea sa fie minime. 
 
De asemenea avand in vedere situatia generala creata datorita aparitiei si raspandirii COVID-19, ca masura de protectie si preventie, va instiintam ca produsele comandate vor fi livrate doar prin curieri, momentan nemaifiind disponibila ridicarea de la sediul din STR C. C. Arion nr 6. Sector 1, Bucuresti.
 
Va multumim pentru intelegere.


 Fan Courier: 
- Daca se alege ca modalitate de plata Plata la livrare (Ramburs)– costul transportului este de 25 RON primul kg si se adauga 1 RON/kg pentru fiecare kg suplimentar. Serviciul de RAMBURS este pe CONT COLECTOR, de aceea va rugam sa pastrati chitanta prinita de la FAN COURIER.
- Daca se alege ca modalitate de plata Transfer bancar costul transportului este de 20 RON primul kg si se adauga 1RON/kg pentru fiecare kg suplimentar.